måndag 29 april 2013

Zayn Malik




Zayn Javadd Malik är medlem i bandet One Direction. Javadd är hans mellannamn. Egentligen stavas hans namn Zain men han bytte i:et till ett y för han tyckte att det såg snyggare ut.

Zayn är född den 12 januari 1993 i Bradford som ligger i England, men han har pakistansk bakrund. Han och hans familj är muslimer. Zayn har tre systrar som heter Waliyha, Doniya och Safaa. Just nu dejtar han Perrie Edwards som är en medlem i “Little Mix”.

Tyvärr så röker han, men försöker att sluta eftersom att hans fans inte vill att han ska göra det. Han har väldigt många tatueringar, bl.a. en mikrofon.

Hans favoritmat är kyckling och hans favoritdricka är Redbull. Zayn betyder vacker på arabiska och Malik betyder kung på arabiska, så hans namn är alltså Vacker Kung.

Även fast Zayn nu är 20 år så kan han inte simma, och han är mörkrädd. Zayn har ljusbruna ögon och svart hår. Han slingade det så det var blont en liten del längst fram på luggen fast nu börjar det gå bort.

Lite rolig fakta: Skostorlek: 41.5. Han kan spela triangel, och han borstar alltid tänderna innan han går upp på scen.


Källor: onedirectionwelove-Devote.se & www.23kap7g.n.nu/fakta

2 kommentarer:

  1. Bra intressant text, jag fick lära mig att han inte kunde simma. Den var lätt och bra att läsa. Skriv med fler detaljer annars bra.

    SvaraRadera
  2. Haha... Roligt med extra fakta :) du skriver väldigt bra Maria. för att utvecklas som författare så bör du ta ett ämne som man kan hitta mer fakta nästa gång. Det här var en bra text men jag saknade riktig fakta! Mvh Linda

    SvaraRadera