fredag 6 december 2013

Veckobrev vecka 49



Hej på er!

Nu känns det som att vi har slutspurten framför oss och vi gör färdigt så mycket vi bara kan.
Alla orkar trots allt hålla fokus och gör så bra de kan, vilket vi förstås uppskattar så mycket. Denna vecka har vi fått stå ut med diverse "käppar i hjulet" såsom bland annat datastrul och sjukfrånvaro av lärare. Men, inte ska ni tro att våra elever tappar modet ändå. Nej nej, de kämpar på och har ett fantastiskt tålamod.
Härligt!

Nästa vecka har vi några trevliga aktiviteter framför oss. På tisdag är det Nobeldagen vilket vi förstås uppmärksammar på skolan. Eleverna har skrivit dikter/berättelser om vänskap och på morgonen får alla klasser komma i omgångar till gymnastiksalen för en fin ceremoni där priser utdelas.

I matsalen kommer det att serveras en riktigt fin måltid den dagen med vacker dukning, för att uppmärksamma denna dagen. Vi har några elever i klassen som har fått uppdraget att uppklädda vara behjälpliga i matsalen den dagen. Vi andra i klassen tänkte också vara lite extra finklädda då.

På fredag nästa vecka är det lucia. Vi ska se det första luciatåget kl.08.10 framfört av år 5. 
Därefter åker vi direkt till simhallen för ett simtest av våra idrottslärare. 
Alla måste således ha med sig badkläder och handduk. Vi är tillbaka innan lunch.

Vi hade som engelskaläxa att alla ska hålla ett föredrag på engelska idag och de flesta har förberett sig mycket noga. Tyvärr ligger Karin hemma i feber och vi skjuter därför upp det hela till på onsdag morgon, nästa vecka. Inte mycket att göra åt saken.

Hoppas att ni alla får en riktigt fin helg!

Mvh Karin, Linda & Jesper

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar