söndag 18 augusti 2013

Välkomna tillbaka till 6a





Hej på er alla!


Vi vill med detta brev önska er välkomna tillbaka till skolan och hoppas att ni har haft en riktigt härlig och skön sommar.
Nu är det dags för sista året på Rösjöskolan och det ska bli spännande och roligt tycker vi.
Det kommer att vara några små ändringar för er i år. För det första har vi bytt klassrum och befinner oss nu precis bredvid personalrummet med egen ingång och allt.


I år kommer ni  ha en lärare i “två kroppar”. Vi delar på klassen och arbetar  varsin halvtid med er. För er del kommer det inte att betyda så mycket då vi arbetar väldigt lika, har samma regler och konstant kommunikation med varandra. Vi har delat på ämnena så Karin har ni i svenska, engelska och so och Linda har ni i matematik, no, idrott och lite svenska.
För er föräldrar betyder det att ni kommer att ha kontakt med oss båda och vi kommer att dela mentorskapet. Därför är det bra om ni, om möjligt, mailar oss båda vid eventuell konversation. Detta kommer vi att berätta mer om på föräldramötet.


Sen är det dags för betyg! Spännande!! Mer om detta kommer vi ingående att berätta för er föräldrar på föräldramötet som äger rum onsdagen den 28/8 kl. 18.15 i vårt nya klassrum. Klockan 19.00 samlas vi sedan tillsammans med 6B och då kommer rektor Mikael Gustafsson att berätta mer om det nya betygssystemet.
Det är oerhört viktigt att alla familjer är representerade på detta föräldramöte!


Vi har ett nytt telefonnummer för sjukanmälan för klass 6A. Det är: 08-594 967 18. Där kan ni bara lämna meddelanden.


Nu kör vi igång med ett roligt, fartfyllt men också tufft år!

Välkomna till skolan på tisdag den 20/8 kl.08.30


Ses Snart!


Linda & Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar