fredag 7 mars 2014

Veckobrev vecka 10









Hej på er alla och glad fredag!

Här har vi haft en härlig schlagerfredag som uppladdning inför morgondagens melodifestival.Hemlagad minestronesoppa, hembakt bröd och en massa roligt på rasten gjorde dagen ännu bättre. Full fart!

Veckan har varit bra och vi har fått upp ångan igen efter sportlovet. Tyvärr var många sjuka idag fredag, men vi hoppas att alla är tillbaka nästa vecka. 

Det är nu dags för de nationella proven i engelska. På onsdag och fredag kommande vecka (vecka 11) kör vi de skriftliga delarna. Det är därför väldigt viktigt att alla är närvarande då. De muntliga proven kommer man att få göra två och två tillsammans med mig. Dessa börjar vi med redan i början på veckan och stoppar in så snart vi hinner och kan.

Idag har vi repeterat en hel massa grammatik och alla fick med sig det de själva är osäkra på, hem. Det blir engelskaläxan till nästa vecka. 

I tisdags avslutade vi och redigerade våra Monster-böcker: Alla hjälptes åt, fotograferade av sina bilder, redigerade texterna och "klistrade sedan in bilderna i sina texter. Svenskaläxan till idag var att göra färdigt för de som inte hann klart. Är man trots det inte färdig så har man till på tisdag på sig.

Ha nu en riktigt skön (solig) helg!

Mvh Karin, Linda och Jesper

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar