fredag 10 januari 2014


Hej och God Fortsättning på er alla!

Nu sätter vi fart på en gemensam resa genom sista terminen på Rösjöskolan. 
Vi ser verkligen fram emot att få spendera mer tid med alla goa elever i 6A. Det är otroligt vilken fin klass vi har! Horacio har flyttat till Norrtälje och har därför slutat i vår klass tyvärr. Vi önskar honom all lycka.

Vad gäller skolarbetet så kör vi på med full kraft. Nästa vecka har vi redovisningarna om Världen och därefter är det Frihetstiden som står på tur. Däremellan kommer vi dock att byta ut några SO-timmar mot engelska i ett par veckor. Vi känner att det vore bra med lite intensivengelska inför de nationella proven då det gick bort lite engelska i höstas.

De nationella proven börjar vecka 6 och det är svenska som står först på tur. Under denna period då nationella proven är, kommer vi inte att bevilja någon ledighet.

Nu tror vi att vintern är på intågande och därför är det viktigt att alla har bra kläder i skolan. Gärna något ombyte om man vet med sig att man lätt blir blöt.

Det har nu pratats i alla klasser om vikten av att komma i tid till skolan på morgonen. Vi öppnar dörren klockan 08.05 och klockan 08.10 börjar lektionerna.

Vi är väldigt glada om ni kontinuerligt läser denna blogg för hålla er uppdaterade om vad som sker.
Telefonen i klassrummet för sjukanmälan är trasig för tillfället, så det bästa är att maila eller ringa till expeditionen om en elev är sjuk. Vi återkopplar när den fungerar igen.

Ha en trevlig helg!

Mvh Karin, Linda & Jesper






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar